Onze branches Wij bezitten vakkennis

Een succesvolle match begint met kennis van de branche. Daarom zijn we alleen actief in de metaal-, logistiek-, productie-, recycling- en tuinbouwsector. Onze intermediairs komen zelf uit deze branches en hebben er ook echt verstand van. We spreken vaktaal en kennen de processen binnen deze branches.

Metaal

Op de Nederlandse arbeidsmarkt heerst een groot tekort aan vakbekwaam en gecertificeerd metaalpersoneel. Van metaalbewerkers tot CNC-operators en van lassers tot poedercoaters. Of het nou bij jachtbouwers, constructiebedrijven of gieterijen is; er staan tal van vacatures uit. Dus als je een baan of personeel zoekt, wij gaan graag op zoek naar een succesvolle match.

Intwel - Branches - Metaal

Logistiek

In de dynamische logistiekbranche is het hollen of stilstaan. Per seizoen of zelfs per dag verschilt de behoefte aan personeel. Voor o.a. distributiecentra, op- en overslagen en koelhuizen zijn wij gespecialiseerd in niet-rijdend personeel. Van orderpikkers tot sorteerders en van heftruckchauffeurs tot beladers. Of je nu werk of personeel zoekt, wij vinden het graag voor je.

Intwel - Branches - Logistiek

Productie

Ook in de productiesector wisselen rustige tijden zich af met periodes waarin het storm loopt. Maar in welke fase een meubelmakerij, drukkerij of tapijtfabriek zich ook bevindt, orders moeten op tijd de deur uit. Daarom zoeken we in deze maakomgeving naar efficiënt werkende aanpakkers. In magazijnen, achter machines of aan de lopende band. Wij brengen zoekende werkgevers en werknemers graag bij elkaar.

Intwel - Branches - Productie

Recycling

Op weg naar een duurzame toekomst ontstaan er steeds meer specialisten voor het inzamelen en verwerken van de afvalstromen van oud papier, kunststof, plastic en oude metalen. In deze branche groeit de roep om inzamelaars, sorteerders en verwerkers. We helpen je als werkzoekende graag aan zo’n functie en als werkgever graag aan personeel.

Intwel - Branches - Recycling

Tuinbouw

De tuinbouw is een sterke handelssector in Nederland. Fruit- en groentetelers, boomkwekerijen en akkerbouwers zorgen voor een continue exportstroom. En voor een grote vraag naar medewerkers voor het verzorgen, snijden, steken of plukken van hun gewassen. Voor Poolse vrouwen die met hun man meekomen naar ons land vinden we in deze sector graag werk.

Intwel - Branches - Tuinbouw

Onze diensten Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Interwel - Bekijk onze diensten
Onze diensten Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?
Vakkennis Vaktaal Vakmensen Vakwerk

Contact Hoe kunnen onze vakmensen jou helpen?

Laat jouw bericht achter

We gaan veilig en zorgvuldig met je gegevens om.
Meer hierover in onze privacyverklaring »
* = verplicht
Een ogenblik geduld…