Onze certificaten Een betrouwbare partner

We gaan voor het welzijn van onze arbeidsmigranten en zekerheid voor onze opdrachtgevers. Als waardering daarvoor mogen we liefst zeven keurmerken voeren. Van huisvesting tot fiscale administratie en van veiligheid tot gezondheid beschikken we over diverse certificeringen. Elk jaar toetsen bevoegde instanties deze opnieuw. Zo onderhouden en verlengen we onze certificaten en ben jij er zeker van dat je in ons een betrouwbare partner vindt.

NEN-4400-1

De Stichting Normering Arbeid (SNA) heeft een keurmerk vastgelegd in de nationale NEN 4400-1 norm. De norm is in nauwe samenwerking tussen werkgevers- en werknemersorganisatie en in overleg met het Ministerie van Sociale Zaken en Financiën tot stand gekomen. Zaken doen met een NEN 4400-1 gecertificeerde uitzendorganisatie betekent zaken doen met een betrouwbare uitzendonderneming die aangifte en afdracht van premies en de personeelsadministratie verplichtingen correct verwerkt en daar ook regelmatig op wordt geïnspecteerd.

Interwel - Certificering - NEN-4400-1

SNF

Het is voor arbeidsmigranten soms moeilijk om in Nederland aan goede huisvesting te komen. Een goede uitzendorganisatie biedt de arbeidsmigrant huisvesting aan. Een goede, ruime, veilige en compleet ingerichte woonplek, inclusief bijkomende kosten voor een vast bedrag per week waarbij geen winstoogmerk aanwezig is. Uitzendorganisaties die aan de strenge voorwaarden van de Stichting Flex Wonen (SNF) voldoen, hebben een SNF-keurmerk in hun bezit en staan geregistreerd in het SNF-register.

Interwel - Certificering - SNF

NBBU

Interwel is lid van de NBBU, de Nederlandse Bond voor Bemiddeling- en Uitzendorganisaties. Een NBBU uitzendonderneming kent zijn markt als geen ander en voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen. De NBBU ziet erop toe dat haar leden betrouwbare, professioneel opererende ondernemingen zijn die de wet- en regelgeving, hoe complex soms, in acht nemen. Hierop worden strenge controles uitgevoerd.  NBBU leden moeten beschikken over een SNA keurmerk. Dit keurmerk is een waarborg dat wordt voldaan aan de wet- en regelgeving, voortvloeiend uit het ter beschikking stellen van flexkrachten.

Interwel - Certificering - NBBU

VCU

VCU staat voor Veiligheid en Gezondheid Checklist Uitzendorganisaties. VCU-certificatie is bedoeld voor bedrijven die personeel uitzenden naar bedrijven voor constructie- of onderhoudswerkzaamheden die plaatsvinden op bouwterreinen, in fabrieken of werkplaatsen en bij installaties. Alle medewerkers worden door de deze procedure voor aanvang van de werkzaamheden op de hoogte gebracht van de eventuele risico's die er kunnen ontstaan tijdens de werkzaamheden en welke beheersmaatregelen hiervoor te treffen zijn.

Interwel - Certificering - VCU

Onze diensten Benieuwd naar wat wij voor je kunnen betekenen?

Interwel - Certificering - Onze diensten
Onze diensten Benieuwd naar wat wij voor je kunnen betekenen?

Een tijdelijk of vast contract afsluiten? Een parttime of fulltime dienstverband? Wel of geen proeftijd? Bij Interwel kun je terecht met alle vragen over werk en de invulling van elke vacature. We leveren verschillende op maat ingerichte diensten: werving & selectie, uitzenden, payrolling en detacheren. Zo voorzien we in de behoefte aan flexibele arbeid bij zowel werkgever als werknemer.

Vakkennis Vaktaal Vakmensen Vakwerk

Contact Hoe kunnen onze vakmensen jou helpen?

Laat jouw bericht achter

We gaan veilig en zorgvuldig met je gegevens om.
Meer hierover in onze privacyverklaring »
* = verplicht
Een ogenblik geduld…