Diensten Wij voorzien in flexibele arbeid

Een tijdelijk of vast contract afsluiten? Een parttime of fulltime dienstverband? Wel of geen proeftijd? Bij Interwel kun je terecht met alle vragen over werk en de invulling van elke vacature. We leveren verschillende op maat ingerichte diensten: werving & selectie, uitzenden, payrolling en detacheren. Zo voorzien we in de behoefte aan flexibele arbeid bij zowel werkgever als werknemer.

Werving & selectie

In het proces van werving en selectie nemen wij het hele voortraject met betrekking tot het zoeken naar en vinden van geschikte kandidaten voor onze rekening. Samen met de werkgever stellen we het profiel op van de nieuwe arbeidskracht. Vervolgens voeren we persoonlijke intakegesprekken om de kandidaat te vinden die perfect aansluit op de specifieke wensen en organisatiecultuur.
Interwel heeft naast eigen recruiters een netwerk van agenten in het buitenland die de werving & selectie op maat verzorgen.

Intwel - Diensten - Werving & selectie

Uitzenden

Bij uitzenden zoeken wij de ideale kandidaat bij een functieprofiel dat een werkgever opstelt. Het aantal werkuren per week en de totale inleentermijn zijn flexibel en de contracten per direct opzegbaar. Daar staat tegenover dat een uitzendkracht ook ander werk mag aannemen. Het uitzendtarief per uur en de overige voorwaarden spreken we van tevoren af. Wij verzorgen de personeelsadministratie en verloning. Het ziekterisico ligt ook bij ons. Een werkgever is alleen verantwoordelijk voor planning, leiding en toezicht.

Intwel - Diensten - Uitzenden

Payrolling

Bij payrolling selecteert een werkgever zelf de nieuwe arbeidskracht. Maar zodra je een overeenkomst bereikt met deze kandidaat, komt de zorg in onze handen. Wij nemen de arbeidskracht in dienst en verzorgen de personeels- en salarisadministratie, ook bij ziekte. Anders dan bij uitzenden kan een werknemer nu maar voor één werkgever werken. Bovendien is de werknemer flexibel inzetbaar. Van ons ontvangt een werkgever slechts een factuur voor de gewerkte uren. Bij payrolling is een contract elk moment op te zeggen.

Intwel - Diensten - Payrolling

Detacheren

Bij detacheren lenen wij arbeidskrachten uit aan een werkgever. Het inhuren van deze arbeidskracht vindt plaats op projectbasis. Zodra het project afloopt, loopt ook het contract ten einde. Werkgever lopen geen enkel risico. De gedetacheerde arbeidskracht staat bij ons op de loonlijst. Administratief en juridisch zijn wij verantwoordelijk. Omdat we een opzegtermijn in ons contract met de gedetacheerde opnemen, kan hij of zij nooit binnen een paar dagen al van werk veranderen.

Intwel - Diensten - Detacheren

Onze branches Benieuwd in welke branches we actief zijn?

Interwel - Bekijk onze branches
Onze branches Benieuwd in welke branches we actief zijn?
Vakkennis Vaktaal Vakmensen Vakwerk

Contact Hoe kunnen onze vakmensen jou helpen?

Laat jouw bericht achter

We gaan veilig en zorgvuldig met je gegevens om.
Meer hierover in onze privacyverklaring »
* = verplicht
Een ogenblik geduld…