Waarom Interwel Aandacht voor arbeidsmigranten

Waarom Interwel
Waarom Interwel Aandacht voor arbeidsmigranten

Comfortabele woonruimte, een degelijke auto en een jobcoach die voor, tijdens en na het werk voor onze veelal Poolse arbeidsmigranten klaarstaat. Bij Interwel beseffen we dat persoonlijke aandacht iets doet met mensen. Onze arbeidskrachten voelen waardering en motivatie om te presteren op de werkvloer. En daar profiteren werkgevers weer van.

Succesvolle match

Ons oog voor het welzijn van mensen koppelen we aan meer dan vijftien jaar ervaring, grote kennis van de branches waarin we actief zijn (metaal, logistiek, productie, recycling, tuinbouw), veelzijdige dienstverlening (werving & selectie, uitzenden, payrolling, detacheren), volledige certificering en een eigen rekruteringsnetwerk in Polen. Zo zorgen we met vakkennis, vaktaal, vakmensen en vakwerk altijd voor een succesvolle match!

  • Wij hebben vakkennis als jou
  • Wij spreken vaktaal met jou
  • Wij vinden vakmensen voor jou
  • Wij leveren vakwerk aan jou

Grote branchekennis

Een succesvolle match begint met kennis van de branche. Daarom werken bij Interwel intermediairs die zelf uit de metaal-, logistiek-, productie-, recycling- of tuinbouwbranche komen. Zij spreken vaktaal en kennen de processen binnen deze sectoren.

Grote branchekennis - Waarom Interwel

Veelzijdige dienstverlening

Omdat arbeidsbemiddeling altijd moet aansluiten op de wensen van arbeidsmigranten en werkgevers kennen we een veelzijdige dienstverlening. Met werving & selectie, uitzenden, payrolling en detacheren kunnen we dankzij onze vakkennis in alle arbeidsbehoeften voorzien. Ook voor moeilijk in te vullen vacatures ben je bij Interwel aan het juiste adres.

Veelzijdige dienstverlening - Waarom Interwel

Eigen rekruteringsnetwerk

We beschikken over een geheel eigen rekruteringsnetwerk om vakmensen te vinden. In Polen werken we met onze eigen recruiters. Zij beschikken over een uitgebreide database van potentiële arbeidskrachten en onderhouden goede contacten met de drukbezochtste vacaturewebsites van Polen.

Eigen rekruteringsnetwerk - Waarom Interwel

Volledige certificering

We gaan voor het welzijn van onze arbeidsmigranten en zekerheid voor onze opdrachtgevers. Als waardering daarvoor mogen we liefst zeven keurmerken voeren. Van huisvesting tot fiscale administratie en van veiligheid tot gezondheid beschikken we over diverse certificeringen, waarop regelmatig controles plaatsvinden.

Volledige certificering - Waarom Interwel

Comfortabele huisvesting

We huisvesten onze arbeidsmigranten in woningen dichtbij hun werk, om het woon-werkverkeer te beperken. En om het onze Poolse vakmensen naar de zin te maken, beschikken al onze woonruimtes over goede centrale voorzieningen om te koken, te douchen, te wassen, te slapen en te ontspannen.

Comfortabele huisvesting - Waarom Interwel

Persoonlijke jobcoaches

Hulp om de wirwar aan Nederlandse regeltjes te ontwaren, begeleiding bij een bezoekje aan de huisarts en opdraven als er in het weekend een probleem is. Onze meertalige jobcoaches staan voor, tijdens en na het werk voor onze Poolse vakmensen klaar. Ook zijn ze het aanspreekpunt voor werkgevers.

Persoonlijke jobcoaches - Waarom Interwel

Praktijkgerichte opleidingen

We bieden onze arbeidsmigranten diverse praktijkgerichte opleidingen een taalcursussen aan. Op die manier dragen we bij aan hun ontwikkeling om vakwerk te leveren. Zo geven we onze arbeidskrachten de mogelijkheid hun persoonlijke doelen en ambities te realiseren en bieden we werkgevers de optie om uitzendkrachten naar wens op te leiden.

Praktijkgerichte opleidingen - Waarom Interwel

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Benieuwd in welke branches we actief zijn?

Onze keurmerken Oog voor onze arbeidskrachten

Contact Hoe kunnen onze vakmensen jou helpen?

Laat jouw bericht achter

We gaan veilig en zorgvuldig met je gegevens om.
Meer hierover in onze privacyverklaring »
* = verplicht
Een ogenblik geduld…