De Vliegende Brigades van de SNF!

Nieuws – 07 Mar 2023 door Arjan Venema

Bij de SNF (Stichting Normering Flexwonen) hebben ze een extra inspectie ingesteld om ervoor te zorgen dat de huisvesting van EU personeel altijd voldoet aan de normen. De zogenaamde ‘Vliegende Brigades’.

Hoe werkt dat zo’n vliegende brigade? De uitvoerende controle instantie (TUV) meld dat er binnen 24 uur een inspecteur langskomt om een aantal woningen te komen inspecteren. Hierbij moet voldaan worden aan alle SNF normen en alles wordt gecheckt en gerapporteerd.    

Als je dan op maandag gebeld wordt dat ze dinsdagmorgen langskomen is het natuurlijk even schrikken maar ook direct het volste vertrouwen in het team van Interwel dat ze alles onder controle hebben. Op dinsdagmorgen zijn we met de inspecteur bij onze woningen langs gegaan en hij heeft geen gebreken kunnen vaststellen. Een aantal aandachtpunten zijn nog wel doorgenomen maar de inspecteur nam afscheid met de woorden dat Interwel alles goed voor elkaar heeft en goede huisvesting heeft voor zijn EU medewerkers.

Je weet dat we het goed doen maar het is af en toe ook fijn dat je daar de waardering voor krijgt.

Dus Jan, Kacper, Damian en Beata en iedereen op kantoor bedankt voor jullie inzet en ook gefeliciteerd met dit resultaat.

Wij maken op deze website gebruik van cookies om het gebruik van deze website en daarbuiten te vergemakkelijken, de prestaties en gebruikerservaring te verbeteren en de relevantie van het aanbod te verhogen. Klik op akkoord om aan te geven dat je instemt met ons privacy statement.