Ontdek de kracht

Wilt u ook de kracht van Interwel Uitzendgroep ervaren? Ontdek dan wat wij voor u kunnen betekenen. 

1. Branchekennis

Een serieuze gesprekspartner zijn met kennis van de branche is de basis van onze kracht. Onze mensen spreken vaktaal en kennen de processen binnen de branches.

2. De Oplossing

Onze arbeidsbemiddeling sluit aan op de vraag van werkgevers en wensen van EU personeel. Het inzetten van EU personeel is geen alternatief maar een oplossing voor de krapte op de arbeidsmarkt. 

3. Eigen Rekruteringsnetwerk

Wij werven daar waar de vakkracht beschikbaar is. We beschikken over een geheel eigen rekruteringsnetwerk in Europa om vakmensen te vinden.

4. Volledige Certificering

Kernwaarden van Interwel zijn betrouwbaar, integer en kwaliteit. Daarom zijn wij volledig gecertificeerd zijn op het gebied van fiscale administratie tot loonadministratie en van veiligheid tot huisvesting. 

5. Persoonlijke Begeleiding

Onze meertalige jobcoaches begeleiden de EU medewerkers bij aanvang van de werkzaamheden op de werkvloer bij de klant. Daarnaast ondersteunen ze bij bezoek aan o.a. huisarts, bij aanvraag BSN of uitleg van Nederlandse wetgeving. Kortom onze meertalige jobcoaches staan voor, tijdens en na het werk voor onze vakmensen klaar.

6. Goede huisvesting

We huisvesten ons EU personeel in SNF gecertificeerde woningen. Al onze woningen beschikken over goede centrale voorzieningen om te kunnen koken, douchen, wassen, slapen en te ontspannen. 

7. Persoonlijke aandacht

Comfortabele woonruimte, een degelijke vervoer middel, goede begeleiding, wekelijkse salarisbetaling volgens de inlenersbeloning, bij Interwel Uitzendgroep beseffen we dat persoonlijke aandacht belangrijk is.

Onze Certificaten - Een betrouwbare partner - Kernwaarden van Interwel zijn betrouwbaar, integer en kwaliteit. Daarom is het vanzelfsprekend dat wij volledig gecertificeerd zijn op het gebied van fiscale administratie tot loonadministratie en van veiligheid tot huisvesting. Voor al deze onderdelen willen wij gecertificeerd zijn en blijven en daarom laten wij jaarlijks onze administratie controleren. Deze kenwaarden zijn voor veel van onze klanten de reden om met Interwel Uitzendgroep een langdurige relatie aan te gaan. 

Wij maken op deze website gebruik van cookies om het gebruik van deze website en daarbuiten te vergemakkelijken, de prestaties en gebruikerservaring te verbeteren en de relevantie van het aanbod te verhogen. Klik op akkoord om aan te geven dat je instemt met ons privacy statement.