Blog
Politieke partijen willen arbeidsmigratie beperken, maar hoe?
Nieuws – 02 Nov 2023 door Arjan Venema
Politieke partijen willen arbeidsmigratie beperken, maar hoe? (Bron Flexnieuws-arbeidsmarkt-politiek 02-11-2023)  Eén op de drie uitzendkrachten is arbeidsmigrant. Zij zijn cruciaal om Nederland draaiende te houden, zeggen (uitzend)werkgevers. Zij leggen teveel druk op de woningmarkt en voorzie...
Lees verder
Onze medewerker is in dienst getreden
Nieuws – 03 Aug 2023 door Roksana Barszczewski
Op 1 aug is onze medewerker Dennis Zgraja in vaste dienst gekomen bij Interboat. Bij Interboat worden sloepen, tender en Cruiser, handmatig en vol passioneel vakmanschap ontwikkeld en geproduceerd.  Hiervoor is Dennis geruime tijd door Interwel Uitzendgroep naar volle tevredenheid uitgezonden gew...
Lees verder
Onze medewerker is in dienst getreden
Nieuws – 14 Jul 2023 door Roksana Barszczewski
Afgelopen week is onze medewerker Maciej Więckowski in dienst getreden bij trailerbouwer Pacton Trailers B.V. in Ommen. Hiervoor is hij  door Interwel Uitzendgroep ruim een jaar naar tevredenheid uitgezonden geweest.
Lees verder
Onze medewerker is in dienst getreden
08 May 2023 door Roksana Barszczewski
Afgelopen week is onze medewerker Kacper Wroblewski in dienst getreden bij Olus Plus in Hasselt. Na eerst, naar tevredenheid , via Interwel Uitzendgroep te zijn uitgezonden. Wij hebben hem en Olus Plus gefeliciteerd met dit heugelijk feit en daar mag natuurlijk een taart niet bij ontbreken.
Lees verder
Normen SNA
08 May 2023 door Roksana Barszczewski
Interwel Uitzendgroep heeft weer de bevestiging gekregen van de Stichting Normering Arbeid (SNA) dat het het afgelopen jaar weer correct aan de wet- en regelgeving heeft gehouden. Naast NEN certificaat is Interwel Uitzendgroep ook SNF gecertificeerd en lid van de brancheorganisatie NBBU.  
Lees verder

Wij maken op deze website gebruik van cookies om het gebruik van deze website en daarbuiten te vergemakkelijken, de prestaties en gebruikerservaring te verbeteren en de relevantie van het aanbod te verhogen. Klik op akkoord om aan te geven dat je instemt met ons privacy statement.